Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Till mina barn

Jag har burit dig under mitt hjärta
Varje slag har bultat för dig
Jag kan inte skydda från smärta
Men tillsammans ordnar det sig
Vad som än händer så finns jag
Bredvid och håller din hand
På stormiga hav genom livet
För jag dig sakta mot land
Jag hoppas du alltid ska veta
Hur mycket som jag älskar dig
Du behöver aldrig leta
Efter trygghet, det finns här hos mig
Min kärlek finner ej gränser
För mig har du alltid räckt
Jag ser hur hela du glänser
I mina ögon är du perfekt




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-21 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva