Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett inre förvar

 

Likt ett Alcatraz
fängslad av ord
plit står på pass
av tunga smord

ifrån ont förlika
omöjligt i minne  
går ej sta skrika
rotade är i sinne

endast en metod
kan oro skymma
dock syns ej mod
suicidalt rymma

allting härdar ut
tills dags Urd vill
man tar in beslut
för alltid blir still





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-27 01:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skaffa sig ett Alcatraz, eller inse man på detta är kass, dvs man är för hederlig för att åka dit, ...
2020-12-29

  överlevaren VIP
Själen skaver mot kroppen.....
2020-12-27

    Lena Staaf VIP
Funderar på texten. Tror den handlar om ett inre fängelse, att ens ord vaktas och motas tillbaka, att en starkt frustrerad känsla kan leda till självmord. För så kan det ju vara.
2020-12-27

  Öknens Ros VIP
Att tyda denna texten svårt
Det kanske låter hårt
Men att Urd sin källa vaktar
Såväl somVerdandi och Skuld
Människors öde Urd styr
Människans liv ett äventyr
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP