Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänta



Du bar mig genom den mörka skogen
som var jag
När du släppte ner mig
sa du att det var av kärlek
Jag förstod det inte då
Jag tänkte inte på
hur tung jag var
hur mörk skogen var
att du kanske behövde vila
Jag såg bara framför mig en glänta
och att vi inte var framme än




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-22 10:49



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket fin, symbolisk dikt!
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström