Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dilemma?


STYRKA!

Att visa svaghet är din styrka, skörhet
ger möjligheter till bättre liv att tjäna!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-25 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje