Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomni poesi

knivar i mitt huvud
knivar i mitt hjärta
skott i mina händer
jag är i evig smärta
hur jag mig än vänder
får jag ingen sömn
för det finns väl ingen vila
för hon som tyngs av lögn




Bunden vers (Rim) av Abeille
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abeille