Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja ha, men inte få...


PLATONISK KÄRLEK!

Att önska, men inte få vad man önskar,
kan kännas hemskt. Endast ensidig kärlek
om så bara platonisk. Ser dig, känner din
ljuvliga doft på avstånd. Snuddar i dröm
dina röda läppar. Trots att du är lesbisk vill
jag äga dig helt och fullt.
Placerar en påse trolovningskonfekt utanför
din entré i hemlighet!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-12-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje