Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kliver ur mina tankar för att betrakta dem utifrån


Falkögon ser

_________________________

Falkögon blundar

Falkögon ser

Vidunder som hägrar

I dimmans sken

 

Bevittna livet

förädla tiden

Kasta tankar i floden

låt dem leva sitt liv

 

Vakna långsamt

för att vakna helt

Bejaka dig själv åter

en dag

 

Falkögon blundar

Falkögon ser

Vidunder som hägrar

I dimmans sken

_________________________




Fri vers (Modernistisk dikt) av Magica VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-27 03:00



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ett sätt att skifta fokus, få ett större perspektiv, känns som en god idé när man fastnar i tankar!
Tänkvärd text!
2021-01-01

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet fångat om att se det mesta, men också att våga blunda för en del.
2020-12-28

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat om vår förmåga att både se och blunda inför vissa saker
Kramar
2020-12-28

  Onders
orden är fjärna
sånt jag aldrig kan nå
jag gömmer mig gärna
bak din dimridå
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP