Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDS EPIDEMI DAGEN!

I dag söndag i nådens år, 27 december,
har WHO noterat världs epidemidagen
där beredskapen för pågående pandemi
varit bristfällig av ekonomiska skäl och
är den första i ordningen följande är att
förvänta! För detta krävs Mod – Styrka
Uthållighet av oss människor runt jorden!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-27 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje