Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret under sängen

För varje sekund som går
känns det svårare och svårare.
För varenda outtalad stavelse
blir du skyldigare och skyldigare.

Sömnlös om nätterna,
känslan av klor
som river dig på ryggen
när du ligger i sängen.
Känslan av att någon ser dig,
när du är ensam i ditt rum.

Kom igen,
skyll på monstret under sängen,
fastän du vet att det är ditt samvete
som spökar på vinden.




Fri vers (Fri form) av Flickanidecember
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-28 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanidecember