Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det känns så klart att det bara finns ett ord för det, skriver jag nu..


Klart.

Skickar meddelande till kommissarien med anledning
av att jag nog själv tycker att jag nu är ganska så sliten.

"Den nya stationen"

Tänder ljusen varje gång, jag arbetar med projektet.

Hur är det tänkt i framtiden?

Ska vi kommunicera åtskilda eller byta platser ibland?

Och när
kan vi uppföra "fritidsbyn" där vi sedan får avkoppling.

Om jag är sliten,
hur är det då med de andra lika slitna?

De som suttit "Gisslan" hos Terror Sekten i över 5 år.

Skickar meddelande till kommissarien med anledning
av att jag nog själv tycker att jag nu är ganska så sliten.

Undsättning..

Ni ser mer från utsidan, än jag gör från insidan.

Är det Väggar emellan som försvårar en hjälpinsats?

Eller skiter ni i oss
och vänder bort era huvuden när ni ser bedrövelsen?

Är vi inte betydelsefulla?

Brottsoffer, min nya identitet i samhället.

Ska vi fortsätta?

Kommissarie, tror de behöver Er hjälp där ovanpå.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-29 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP