Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig

Mikrokosmos
Se inåt
Vara tillfredsställd

Med det lilla
I tillvaron

Den som gapar
Efter mycket
Mister ofta
Hela stycket

Ja till Jante

Men se på dig
Pompös
Med hela världen
I dina händer

Ett överdådigt
Smörgåsbord
Smickrar dina ögon

Du väljer
Vad du vill
Vem du vill

Att Sätta gränser
Är bara
För fega

Odödlig
Störtar du
Fram

Endast för att
Bli ihågkommen

Med ditt
Namn
Skrivet
På ett silverplakat

För eftervärlden



































Fri vers av Virvelvind
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-29 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind