Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en märklig tid vi lever i! Halkade in på Gösta Linderholm i slutet, tack Gösta och vila i frid <3


C/O Ron A?

Vax in vax ut

vaccin- väck, slut!

covid co..vad?

ko vid  ko smal

corona c/o Ron A?

Håll i håll ut

halli hallå!

låt bollen gå

bland stjärnorna de små

saturnus och jupiter tittar på

 

låt den rulla

glöm bort din ånger

sjung ljuva sånger

 

håll avstånd

ta avsked

det är en märklig tid vi lever i

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-30 03:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Oasis! ska det va med ett saknat=V
Däremellan!
;)
2021-08-08

    Sefarge VIP
Bra o!
Som en allvars-lek
Mitt i ett skrivandes
Boll-hav på en
Gungande
Nyöppnad
Ålands
-färja!
;)


2021-08-08

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2020-12-30

  TrollTörnTrappan VIP
Du gör vaccin-variationerna finfina!! både innan och utan likljudande i:n.

Bieffekter må visa sig än värre (när bollen hunnit s(n)urra fler varv) men bra för miljarder att tomten kom med djupare skydd än mask..?!

Ordlekar blir man aldrig för sjuk för.
2020-12-30

  TrollTörnTrappan VIP
Rulla in ett vax och låt det spruta?!
Också Linderholm får trist nog sluta.

Jo, de stora planeterna undrar säkert vad vi håller på med på Jorden..? Take c/o you!
2020-12-30

  Nanna X
Ja visst behöver man en glader spader låt i denna märkliga tid, och ordlekar för att överleva, tack för att du bjuder på dem!
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

prima donna