Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi framme nu? (Min klimatkamp 31/12)

Årets sista dag. Men det är inte tidens slut; jorden snurrar vidare och vi med den. Det jag önskar mig inför nästa år är en värld där människor inte lider så mycket att dom hellre vore döda. Är det för mycket begärt?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-12-31 16:24



Bookmark and Share


  Burn

Nej, det är verkligen inte för mycket begärt.

Och är vi framme nu? Tyvärr inte; i alla fall inte där vi som bryr oss om Jorden vill vara. Men USA byter president om några veckor och då kommer det förhoppningsvis att börja gå mer åt rätt håll.

Jag vill härmed i denna din sista klimatkampstext tacka dig för detta projekt, för denna kamp, med alla dessa frågeställande, stilmässigt vackert skrivna och personligt färgade dagliga texter. Det har varit väldigt inspirerande och roligt att läsa dem!

Ett stort tack så mycket!

2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP