Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuko


mia kuko estas bona






































~

esperanto för 'min kaka är välsmakande'.




Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-03 18:58



Bookmark and Share


    Maria Malm
En påminnelse om hur roligt språk kan vara.
2021-01-09

  Staffan Nilsson

Jaha - kaka ...

2021-01-04

  Öknens Ros VIP
En kaka väl bakad.
2021-01-04

  AiA Maria den fria
*ler*
”God smak”...är bra


Tack!
2021-01-03

  "Silver" VIP
Haha :) För säg den som inte gillar välsmakande kakor?
2021-01-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP