Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ögon andas






ett ljus

likt det
som faller
när solen
tar av

sin mantel


en skugga
ett moln
förmår ej
att skymma

vår moders
leende




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-04 14:32



Bookmark and Share


  helenita VIP
Vackert!
2021-01-25

    ej medlem längre
Sååå vackert...:)
2021-01-25

  Lars Hedlin
Oerhört vackert!
2021-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så vackert...ljus och fin känsla...
2021-01-05

  Solstrale VIP
Mycket vackra rader! Tackar för du delade!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo