Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Framplockat minne

Vattnets kastar sig högljutt
skummet lägger sig i formationer
virvlar vidare med avtagande fart
för att stilla sig
låta isskorpan lägga sig som en hinna

Barnet pekar förundrat
änderna vilar på gräskanten
barnvagnshjulen knastrar
i det stelfrusna gruset

Gränserna var öppna
besök var möjliga
plockar fram bilden från digitalt arkiv
minnet ur hjärtat

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-04 18:14



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ja nu får man leta i minnenas arkiv...
Så fint skapade bilder tillsammans med ditt underbara foto!
2021-01-04

  Solstrale VIP
Fint att ta fram minnen! Det blev så för mig med denna afton! Vi minns och vi finns! Tackar för du delar så fint!
2021-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP