Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då jag befinner mig något i bryderi och långt från ett tangentbord som en dator kan erbjuda. Får telefonen en smula ersätta sådana där korta anteckningar som bara 'måste' få hastas ned i ungefär 120 knyck per timme.


Några texter från mobilen (5)




Jag är så skrockfull,
att jag hellre skriver
‘Strandvägen tretton’,
än ut siffran i sig.

Så pryd att jag hellre skriver orden
‘en siffra mellan fem och sju’.

Osäker på min egen utstrålning, karisma.
Att jag först måste lära mig älska mig själv.
Stå ut med mina möjliga fel, brister.

-
Jag har kommit på mig själv ibland,
lida av ‘lillhetsvansinne’.

Det, vilket kan ha
att göra med vansinne eller inte.

-
Vilken sorts utredare
skulle just du välja att vara?
En som fått till uppgift
att utreda annan, eller dig själv?

(textsida nr 5, i serien)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-09 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP