Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti är vi ännu unga

När vår mamma somnat in
den sista av sin generation
då flyttas vi, hennes barn
upp ett snäpp på stegen
vi är nu de äldsta
de som står näst på tur
så konstigt
inuti är vi ännu unga




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-05 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP