Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN I SVART

Plötsligt

stiger sorgen

över tröskeln


oinbjudna gästen

öppnar rummens

stängda dörrrar

rotar i skiten

gräver i sopsäckar

letar efter barnet


han som blev

mannen i svart

med gråten inuti

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-08 18:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En dramatisk spegling du skickligt med orden format! Tack!
2021-01-11

  Blomma-Stjärna VIP
Sorgebarnet öppnar rummens stänga dörrar som uppstår han från de döda - sorgen känns åter akut -
berörande stark
kärlek och maktlöshet
- kram


2021-01-10

  M.Eta
Otäck text som berör!
2021-01-09

  Kajan VIP
Stark och omtumlande är texten, poesi som är, utan minsta tillgjordhet.
2021-01-09

  ULJO
Starkt förmedlat
2021-01-09

    Lena Staaf VIP
Sorgen som bara faller över en, helt utan förberedelse, kvävande. Väldigt berörande skrivet.
2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som belyser ett tragiskt levnadsöde!
2021-01-08

  Niliboy
Ta å huvva för rotandets hemska dröm!
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP