Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt varje minne

Runt varje minne står nuet
som en fångvaktare
Det händer att ett minne rymmer
men det återvänder alltid

I det fängelse som heter
Människan
finns varken fångvaktare
eller stängsel
Det händer att någon
tappar bort sin nyckel
och ger sig av
för att leta efter den











Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-10 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström