Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elva rum och flera kök

Vi möter varann
som gråa radhusettor
med plastig panel

Jag är människa
elva rum och flera kök
vissa privata

med djup och yta
lättsinne och evighet
kött och själ som du




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-01-10 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP