Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRELUDIUM- tanka

Bakom tallars fond

stiger morgon rodnande

ur nattens armar

till dagens vita oskuld

himlapällens ljusa blå

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-01-11 17:39



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Nu ska jag vara petig!

"dagens vita oskuld"
Om jag vaknar varje morgon i tron att allt börjar på nytt lever jag i förnekelse.

2021-01-18

  Cikoria Blå VIP
Stämningsfull tanka.
2021-01-18

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2021-01-18

  Kajan VIP
Svävande, tecknad med försiktiga penseldrag; att tycka om.
2021-01-12

    Lena Staaf VIP
Mycket vackert! Dagen med dess nya och oprövade möjligheter.
2021-01-12

  ULJO
Briljant skrivet
2021-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
åh, så fint - att se på morgonen med en poetissas blick!
2021-01-11

  Marita Ohlquist VIP
En ljuvlig bild, väl värd en gyllene ram!
2021-01-11

  Niliboy
Fint!
2021-01-11

  SatansSon VIP
tänka sig att även jag skrev om oskuld nyss
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP