Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderskullar


Remember when you were young

och flög över kullarnas toppar

När du väl är over the hill
känns det mesta som en uppförsbacke
trots att det bara går utför





Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 20:33



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ja man kanske blir tom omkullsprungen på vägen ner.
2021-01-14

  Burn

Hehe ja, men då är det lika bra att bli som ett barn igen och bränna det sista man har för något man älskar! Å andra sidan, vid din respektabla ålder - 111 år - så får man nog vänta sig en och annan ålderskrämpa...:)

2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet