Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldstäder


Eldslågors
eteriska slöjdans

Fladdrande
fågelvingars
flammande hetta

Bak sotat glas




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-13 08:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ELDEN VÄCKER RÄDSLA MEN I DIN DIKT ÄR DEN TILLDRAGANDE OCH MAN FINNER KÄNSLA AV TRYGGHET.
2021-01-13

  Solstrale VIP
Eldens uppbåd skapa impuls att fly... Dina rader närmar sig faran, tämjer elden vackert!
2021-01-13

  Kungskobran VIP
Elden fascinerar
och inspirerar
till att bli
stor poesi


2021-01-13

    Lena Staaf VIP
Fin liknelse av den magiska elden!
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP