Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens berättelse : den 19 Juli kl 14:38









jag ser så långt fram på gatan jag kan, och önskar

att nån där borta skulle stå och vänta på mig, men det gör det inte.

inte längre.



det stinker snus,

och jag ser mig om, för att se om någon annan än jag irriterar sig.

men icke

va fan.

lukten fräter ju fan upp i luktsinnet.

man får nästan lust att kräkas.




är människor idag så jävla stressade, att dom inte ens hinner må illa?




Fri vers av - Eve
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-19 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

- Eve
- Eve