Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då jävlar.



fort som fan ska det gå,
så att pulsen inte faller.

så att när du glömmt kommer du ihåg pga; smärtan.

fort som fan, så att ingen kan stoppa dig,
så att pulsen inte faller.


slit så hårt du kan, så att ingen kan säga att du e en lat jävel,
ta aldrig, aldrig emot något från någon annan, så att du inte kan få tillbaks det i ansiktet dagen efter, när du glömmt det och är butter igen,

framför allt inte kärlek.
ta för fan inte emot kärlek,

då kan ingen trampa på dig, på din själ.


fort som fan ska du springa, genom livets alla vägsjäl.
så att pulsen inte faller,

för då jävlar, då är det slut sörru.

stadga dig aldrig, slå dig för helvete dig aldrig till ro,
se till att pulsen aldrig faller.




för då jävlar.







Fri vers av - Eve
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-07-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

- Eve
- Eve