Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

super man

 

 

 

 

 

mot oändligheten och vidare sa
sjöldpaddan och började trippa bortåt.




Fri vers av - Eve
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-31 19:20



Bookmark and Share


    narcoleptic
fyfan vilken mysig. jag bara tycker om denna jätte mycket.
så kort, men så jävl bra. ska verkligen inte vara längre! jag liksom bygger upp ett scenario, även om det bara är två rader.- bokmärker definitivt.
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

- Eve
- Eve