Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halogen installation

Libido samt klockspel strömmar ut ur ett tomt rum, elementen eldar för kråkorna trots att fönstren är stängda, där ligger hennes sovande kropp i halogenlampans ljus, en mörk orange installation utmanar min förståelse för skuggor i dimensionen av sinnliga begär. Lacan har sagt att endast lesbiska kvinnor är de sant hetrosexuella, jag antar därför att de inte längre har att göra med en och samma phallus, i min kastration finns det där med liv kvar att leva när jag känner mörkret mot min kropp, ty jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju roligt haha!




Prosa (100-ordare) av Marcus B
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B