Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen

Isen rör sig knappt
Den verkar inte ha bråttom
någonstans
Träden har slutat applådera
Det blev inget idag heller
tycks de tänka
Tystnaden kavlas ut
över isen
Träden rör sig sakta
mot utgångarna
Några köper snö
på vägen ut
Andra låter bli




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 11:46



Bookmark and Share


    All my ghosts
Väldigt bra. Gillar inslaget av något slags magisk realism, träden som levande väsen, del av samhället. Sen är de tre sista raderna perfekta, så välfunna formuleringar där.

2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström