Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERBRÖLLOP - tanka

Sol så röd glöder

famnad i aftonrodnad

klädd i blå bruddräkt

svarta björkar bildar häck

med vintergröna granar

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2021-01-15 17:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2021-01-18

    ej medlem längre
Målande rader som majestätiskt famnar livet.
2021-01-17

  M.Eta
Vacker bild om naturen!
2021-01-17

  Kajan VIP
Ståtlig, fin högtidsstund.
2021-01-16

    Lena Staaf VIP
Underbar bild! Att stanna upp och se det storslaget vackra även nu på vintern.
2021-01-16

  AiA Maria den fria
Tack för
Naturens
Underbara
Färgrikedom
på din palett

Tack!
2021-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
ja, skriv om naturens skönhet så att vi inte glömmer den - det ger kraft att se på vintergröna granar och svarta björkar i aftonrodnaden!
2021-01-15

  Sparvögat VIP
Så vackra ord om vinterns skönhet ...
2021-01-15

  Solstrale VIP
En vacker skapelse!
2021-01-15

  Niliboy
Vackert så det förslår! Poesi!
2021-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text om en högtidsstund i naturen och ett vackert bröllopsfoto!
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP