Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängen

En liten stund ung på ängen
skogsvägen mellan gran tall vandrar jag fram
ensam med draken i min hand
en liten stund mina spår går mot äng
doften av skog mygg mossa vägens kant
snöret draken i min lilla hand ensam på skogsväg mot ängens rand
gammal gärdsgård där kor en gång fanns
ängens vy öppna sig blommor surr bin blomsterprakt grönt
flyg du lilla upp mot himmel blå
vindpust få dig flyga min fina mot det blå
ensam med draken i min hand se den lyfta över bort från försvunnen äng som en gång fanns.




Fri vers av Steff...
Läst 224 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-01-15 20:13



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj så fint! Som att barnet själv talar sitt eget språk:-)
2021-01-18

  Lars Hedlin
Vackert och levande!
2021-01-18

  Solweig Jansson VIP
Underbar text ! Bokmärker !
2021-01-17

  bibbi ahrnstedt
Så fint och drömskt
2021-01-16

  Elinor Sörensson VIP
Vemodigt vacker.
Tycker mycket om.
2021-01-16

  Cikoria Blå VIP
Som en gammal tavla eller pappersbonad. Dikten väcker bilder och minnen.
2021-01-16

    Lena Staaf VIP
En rar barndomsbild som målas fram.
2021-01-16

  Kungskobran VIP
Väcker minnen, tack
2021-01-16

    Steff...
Tack va fina ni är.
detta är en tidigare dikt jag skrivit som jag ändrat några ord i bara.
men en äldre dikt är som ett bra vin eller som jag i dag känner mig
Tack
2021-01-16

  BenGust VIP
Nästan likt ett vykort.
2021-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
tack för en fin stund med humlesurr kor och en pojke med en drake i band
- i barndomens land!
2021-01-15

  Solstrale VIP
Nostalgi och barndomsromantik med lyrikens skönhet! Tack för din giv! :)
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Steff...