Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du







är
mitt
innanhav

själen
dess
dyningar




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-20 11:38



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Fint!
2021-04-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fin. Denna bokmärker jag.
2021-01-22

  Lars Hedlin
Väldigt vackert!
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo