Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra vidare

Vandra vidare min sköna...
men det räcker inte med att bara va skön...
Man måste ha uthållighet..
Jodå, det kan jag nog ha
Nu är det spännande att se
vad som komma skall...

Något ska välan komma på...
det är bara att om ödet rå...
Vara lugn och varm...
sedan vandra arm i arm...

Något ska det bli
geting eller bi
Kanske blir det "VI"

Bohemen i natten






Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP