Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alzheimers

detta oerhörda ord
som en vind
tar dig bort
famlar, krampar, håller kvar
jag
dina spår
trycket av din själs gestalt

finaste

oförglömligt varm
glider sakta
in mot himlens händer
snart




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP