Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med skölden på

 

Söndertrasad själ 

Rädd för att återuppleva 

Det hemska upplevda 

Skaffar sig sköld

Att skydda sig med

Men med skölden på

Kan man inte andas 

Så den söndertrasade själen

Får göra hål i skölden

Som ett rovdjur kan se igenom

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP