Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Själen

Där själen ropar
Ur djupaste djup
Som det svartaste av hål
Skapat av ingenting

När är vi framme
Om vi någonsin är
Oändlig resa
Mot okänt mål

Till vad har vi gett vårt liv
När är vi tillräckligt upplysta
Från tvivel och ångest
Att känna ro

Finns detta
Är det troligt
Ett påhitt
Eller verklighet




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 08:42



Bookmark and Share


  Stisse
En dikt som väcker tankar om människans öde.
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva