Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget Form 11 ords dikt


Omkullslagen

Rotvälta
Livskraften försvinner
Vad gör jag nu
Omfamnar min längtan
Väntar

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Bunden vers (Annat versmått) av Eva Langrath VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-23 11:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett nytt liv en ny cykel väntar...
2021-01-25

  ULJO
Väntar och längtar
2021-01-25

  Bibbi VIP
"Det finns hopp i min väntan"
Fredrich Hölderin (tysk författare 1700tal)
2021-01-24

  Susen VIP
Väntar
livet ställt på kant
Fint skrivet med få ord fångar du flera känslor
2021-01-23

  Sparvögat VIP
Längtan efter att värme och kramar från nära och kära ska återkomma...
Fin metafor
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP