Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skogen är mörk

Det är underligt att man kan vara så förtvivlad
Söndersliten av helt okända krafter
Som öppnat mitt hjärta för första gången
Bosatt sig, levt i mig, paralyserat mitt sinne
För att sedan bryta varje struktur
Försvinna som om inget betydde något

Speglar faller i förkrosselse
Utav tomma intet
När du ändå fanns så nära
Det gör ont som när skogen är mörk

Jag vill att solen ska blända mina ögon
Ge mig svar
Någonstans var det inte overkligt




Fri vers av anonymhej789
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-24 19:37



Bookmark and Share


  helenita VIP
Sorgligt vacker.
”Det gör ont som när skogen är mörk”
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789