Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den mörkaste skogen växer något vackert fram


det är som att rötterna blivit starkare
vinden verkar inte längre rubba din hållning

tårar har runnit
fårat din kropp
men gett liv åt löven

aldrig har dina löv varit grönare




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-31 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789