Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Det krävs mod
att öppna dörren

det krävs mod
att lämna den trygga värmen

men det är först då
ljuset kan beskådas

vad är det värsta som kan hända?
att himlen är molnig och grå?
då kan man bara gå in igen.




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 127 gånger
Publicerad 2021-12-05 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789