Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utomjordning

Solens strålar kröker sig runt mig
För att be mig stanna kvar
Fåglarnas blickar är fästa på mig
En sista gång

Det finns en rytm
Som varenda andetag, steg och kraft följer
Som jag inte tillhör

Månen skall skina i mörkret
Men natten ska inte sakna mitt vrede
Klockans tickande sekunder
Ska nu ticka utan oro




Fri vers av anonymhej789
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-24 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789