Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Insikt

Ni kan inte välja bort mig
Jag har aldrig bett om att bli vald
I en värld av vassa kanter
Står jag med fötterna på jorden
Nog mer än ni
Som flaxar ovanför våra huvuden
Det kraxas om andra
Utan självinsikt
Utan insikt att se sig själv




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva