Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vara annorlunda

 

Att vara annorlunda är inget fel på det

Utan

Att inte acceptera det leder till kollapsen 

 

Att vara annorlunda är en stor utmaning

 

Inre i själen

Inre i hjärnan

Ute i livet

 

En kamp för att vara sig själv

 

Utan att skämmas i trängseln

Utan att försvinna i diset

Utan att vara rädd i mörkret

 

Annorlunda är lika vackert som normalt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-01-26 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP