Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Stilla acceptans

Tondöv inför hjärtats klagan
Jag gror sakta men växer mest under jord
En längtan efter äventyr att besegra
Att erövra livet bortanför en sorgsen evighet
Se skönhet i tillvarons växlingar
Att släppa taget och låta vemod flyta bort på rygg i hav
Börja leva genom att låta sig ledas
Likt vågens skvalp
Själens öde vilar äntligen i förväntansfull mening
Mod att fortsätta stigen mot skymning i stilla acceptans




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-26 14:57



Bookmark and Share


  JazzDiva
Tack för era kommentarer. Det värmer något oerhört!
2021-01-27

  Ulf D VIP
Anslaget i första raden, inbjuder till läsning.
2021-01-26

  Klint
tycker om!
längtar också efter ett äventyr att besegra :)
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva