Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå ut med sitt liv under coronan





Det är jävligt tufft och svårt.

Experterna borde hålla käft
för de talar i mun på varandra
i diametrala ordalag.

De beter sig som små Trumps allihopa.

Det är tack vare dem
man står ut med sitt eget liv just nu.

Man får skratta från morgon till kväll
över deras bedrövliga prickskytte
som verkar lika segt som viruset.

Vi har inte ens en statsminister
som berättar att vi ingenting vet.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 16:29



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Experter ska inte, inte hålla käft
Du och jag ska hålla käft

2021-02-01

  Gunnar Hilén VIP
"– Av nån anledning som INTE ÄR KLARLAGD, och det är egentligen nyckeln till att det går så dåligt hos vissa patienter, så blir immunförsvaret helt okoordinerat nere i lungorna, säger han".

"Samtidigt får vissa personer sjukdomen asymptomatiskt, utan att alls uppleva symptom. Vad det beror på VET MAN INTE. Men det är oftast yngre som får en lindrigare variant av covid-19".

Att vi måste skyddas oss är ingen "kunskap". Det är närmast en reflex.

Vad vi har för ett virus att handskas med här är till mycket stora delar skrivet i stjärnorna. Många vill berätta om hur det ska gå. De flesta har fel visar det sig gång på gång. Den som haft mest fel i sina prognoser hittills är experten himself A.T.

Man gissar. Eller TROR SIG VETA. Ingen vågar säga det högt att inte ens vaccinationen kommer att hjälpa.
2021-01-27

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker absolut att man kan få deppa ner sig i dessa tider. Men menade att det där ordstävet "när det är som mörkast..."osv..., är ganska fint ändå.
2021-01-26

  Solstrale VIP
Läs, lär, bilda dig, forskning, vetenskap och hälsobringande reflektioner i pandemitider finns både här och där ... Svär inte över det där, det ger inget... Coronaviruset är vad det är... Håll avståndet lev längre är regeln... Isolera friska för att hålla sig frisk går... Då kan alla förstå det och göra så, det är busenkelt, ex tidningen mitt i, där finns en god reflektion kring detta denna vecka att läsa...
2021-01-26

  Annie b'larsson VIP
Du får en applåd för att du tar upp en viktig diskussion. Samtidigt tycker jag du överdriver lite. Jag tror både FHM och Regeringen vet ganska mycket av det som går att veta. Men alla vi andra har inte riktigt deras stenkoll (på det som går att ha stenkoll på) - och så blir vi frustrerade över att det tar så lång tid. Vi är dödströtta och vill få vaccinet. Vi längtar efter ett normalt liv. För detta är ju inte normalt. Visst är det skitjobbigt.

Men när det är som mörkast...
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP