Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nysnö

Likt de snötyngda grangrenarna

bär hon på livserfarenhetens visdom.

Vi samlar på oss 

flingor av livsinsikter

som gör oss vackrare med åren.

 

Så tunn, så tunn.

Sjöns nyfrusna is är som

gamla mors handflata.

Genomskinligt vacker.




Fri vers (Fri form) av Kristian Ekman
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-01 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stilla vinterdag väcker tankar om livets skeden och visdom. Ja, precis så tunt och skört är det. Det är det som gör livet så vackert.
2021-02-08

  Kajan VIP
Vördnadsfull och stillsam hyllning, det finns även en sprödhet i texten som berör.
2021-02-01

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar livserfarenhetens händer i isens skörhet...
Tycker mycket om
2021-02-01

    Sefarge VIP
Insiktsfullt skriftat
Om insidans
Erfarenhets
Ålder



2021-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om ålderdomens visdom och skönhet!
2021-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Ekman
Kristian Ekman