Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråterskornas tid

i gråterskornas tid,

regnet faller från klar himmel

dimman kan anas vid havets horisont

vargen har siktats utanför byn

fönsterluckorna hålls stängda

i väntan på frälsaren

eller missilerna

eller något helt annat

till exempel glöd, aska och sot

eller en fallande himmel




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-27 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP