Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Påtår

Förtrolig eftertanke
på veranda

Ger djup påtår
av livets mening

Tillit till liv
i ljuvlig balans




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-27 21:19



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Härliga ord i ljuv förening:-)
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva