Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vid vattnet

Upprätt
Envist strävande
Hur står jag kvar
Söker mitt rotsystem
Förankrad

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Annat versmått) av Eva Langrath VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-28 18:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Psaltaren1:3
2021-01-28

  Susen VIP
En livsbejakande dikt som jsg tycker mycket om
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP