Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möt mig där


spring med mig

Jogga lätt
Låt mig hålla tempot
spring i förväg då och då
men låt mig hinna i kapp
låt mig leda med dig vid sidan om
eller bakom
spring baklänges framför mig
jämna steg
jag låter dig inte falla
snubbla inte
tungan rätt i mun
Tag mig i mål




Övriga genrer av exist
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-29 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exist
exist